Μεταναστευτικό, άστεγοι και πολιτική προστασία κυριάρχησαν στη συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Κουμουτσάκου με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ.Νίκο Δένδια

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ.Νίκου Δένδια, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Κουμουτσάκο.

Το δισεπίλυτο πρόβλημα του μεταναστευτικού, η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος των αστέγων και βέβαια, πάνω απ’ όλα, η ασφάλεια και προστασία των πολιτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της εφ’ όλης της ύλης ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνάντησης του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ.Νίκου Δένδια, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Κουμουτσάκο σήμερα το μεσημέρι.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο πεδίο της συνεργασίας Περιφέρειας- Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που βρίσκεται εντός των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας. Το ζήτημα αυτό έχει αυξημένη σημασία, καθώς πλησιάζουμε στην αντιπυρική περίοδο.

Εν κατακλείδι, υπήρξε συμφωνία για στενή συνεργασία, με συνεχή ανταλλαγή απόψεων για να μπορέσει ο πολίτης της Αττικής να έχει το μεγάλο και απαραίτητο αγαθό της ασφάλειας.