Χωρίς αποτελεσματικά αντιπλημμυρικά έργα η Ανατολική Αττική- Διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος από τη σημερινή μικρής διάρκειας βροχή-Δήλωση Γιώργου Κουμουτσάκου

Στη Νέα Μάκρη μετέβη το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να διαπιστώσει επί τόπου τα μεγάλα προβλήματα που προκλήθηκαν στην κυκλοφορία από τη σημερινή, μικρής διάρκειας, ανοιξιάτικη βροχή.

Αφού περπάτησε στην περιοχή και συνομίλησε με αγανακτισμένους κατοίκους και καταστηματάρχες, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε:
 
«Μετά από μια μεσαίας έντασης και μικρής διάρκειας ανοιξιάτικη βροχή, η κατάσταση στη λεωφόρο Μαραθώνα είναι απαράδεκτη. Η κίνηση έχει διακοπεί. Η κυκλοφορία εδώ και ώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Υπάρχει «πλεόνασμα» νερού, «πλεόνασμα» πλημμύρας. Αυτά είναι τα προβλήματα που βιώνουν σε κάθε βροχή οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής. Όχι μόνον εδώ, στη Νέα Μάκρη, αλλά και στο Πόρτο Ράφτη και στο Μαραθώνα. Αυτή είναι η θλιβερή εικόνα των έργων και ημερών του απερχόμενου καθεστώτος Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής».