Συναντήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Κουμουτσάκου με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος και τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, όπου συνάντησε τον Πρόεδρο, κ. Παναγή Καρέλλα και μέλη του ΔΣ, σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου, αλλά και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

 
Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος μετέβη στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.), όπου συνάντησε τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Μακρή, τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή κ. Αντώνη Ζαϊρη, τον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Βάρδα, καθώς και μέλη του Δ.Σ.. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του λιανικού εμπορίου σήμερα και οι δυνατότητες αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων.
 
Οι συζητήσεις έγιναν στη βάση των τριών θεματικών αξόνων του συνδυασμού «180 μοίρες- η Αττική αλλάζει πρόσωπο!»: αλληλεγγύη με αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή, ανάπτυξη και απασχόληση, ανάκτηση της οντότητας και κατάκτηση της αίγλης της Αττικής.