Ενημερωτικό: Σημεία ομιλίας του Βουλευτή Β’ Αθηνών και Επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού:

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

 

Ενημερωτικό

 

Σημεία ομιλίας του Βουλευτή Β’ Αθηνών και Επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού:

 

·        Η κυβέρνηση θολώνει τα νερά την ώρα που σχεδιάζει σκληρότερα μέτρα στο όνομα μικρών και μακροπρόθεσμων βελτιώσεων στο θέμα του χρέους.

·        Προϋπολογισμός καταβύθισης της ελπίδας. Πιστοποιεί την ακαταλληλότητα της κυβέρνησης να χειριστεί τα μεγάλα ζητήματα της πατρίδας.

·        Ο κ.Φίλης ζήτησε συνεννόηση στο Κυπριακό. Πείτε το στην κυβέρνηση που μας αρνείται κάθε θεσμική ενημέρωση & αποφεύγει τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

·        Εξόχως ανησυχητική η κλιμάκωση της επιθετικής ρητορικής από την Τουρκία, από Ερντογάν & αντιπολίτευση. Η ελληνική κυβέρνηση να δράσει ουσιαστικά.

·        Σε αυτό το περιβάλλον, οι ανακλαστικές συμπεριφορές εντυπωσιασμού και φτηνής – ρηχής επικοινωνίας είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες.

·        Αδυνατεί να αξιοποιήσει η κυβέρνηση την αντίθεση όλων των Ελλήνων απέναντι στις προκλήσεις. Γιατί έχει συστηματικά πολώσει & διχάσει το έθνος.

Δείτε την ομιλία στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?list=PLCqgg6mUExLBa73R8mcXOsSFq8JcO4MhD&v=dO0MA72p6wY