Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη για τη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit).

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή Γ. Κουμουτσάκου

 

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος συμμετείχε σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2018 σε κλειστή σύσκεψη για τη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, την οποία διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) στα κεντρικά του γραφεία στις Βρυξέλλες, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στην εν λόγω διαδικασία από τον επίσημο διαπραγματευτή από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Μισέλ Μπαρνιέ.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κουμουτσάκος εστίασε το ενδιαφέρον του στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με θέματα ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κουμουτσάκος ήταν επίσημος προσκεκλημένος ως υπεύθυνος για την παρακολούθηση της διαδικασίας του Brexit από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της κ. Κ. Μητσοτάκη.